Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

Inspirasi

Isteri Baca Whatsapp Suami Dengan Bekas Kekasih. Tapi Cara Suaminya Balas Memang Win

Dasyat lah abang ni! Memang sempoi!

Oleh Aimi Nordin

Sekarang ni macam-macam cara isteri dapat baca mesej suami. Kalau semua mesej yang biasa-biasa dan tak mencurigakan tak apa juga. Ni kalau jumpa yang tak best, kan dah susah.

Terbaru kami jumpa di Facebook seorang wanita yang taknak dikenali memuat naik screenshoot Whatsapp suaminya dengan seorang wanita yang mengaku dirinya bekas kekasih suami ketika di zaman universiti.

Walaupun wanita ni dah kahwin, tapi sanggup bercerai dan jadi isteri kedua lelaki ni. Tapi apa yang lelaki ni balas memang kami respect ! Macam ni lah suami yang mempertahankan isteri dan rumah tangga. 

Sumber dari FB Kisah Rumah Tangga 

Filled Under :

Menarik

  • {{related.category}}

    {{related.name}}

     {{related.DocumentPublishFrom | date:"dd MMMM yyyy h:mma"}}