Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

Cerita Artis

"Akan Ku Bukak Satu Demi Satu Demi Satu" - Fasha Sandha Luah Rasa Hati Sering Diganggu

Pelakon jelita dan juga ibu kepada dua orang anak Fasha Sandha akhirnya..

Sumber Instagram Fasha Sandha.

Pelakon jelita dan juga ibu kepada dua orang anak Fasha Sandha akhirnya nekad mendedahkan privasinya yang sering diganggu oleh seseorang.

Pelakon ini meluahkan isi hatinya yang diganggu dengan seribu missed calls, beribu mesej dan rakaman suara. Walaupun dia tidak mendedahkan siapa pemilik number tersebut tetapi ramai yang menganggap siapakah yang menganggunya. 

Bismillahirahmanirahim. 
Bila kita diatas; selalunya nasib lebih memihak kepada kita. 
Tapi jangan lupa, keadilan di Akhirat kelak.. Allah lebih mengetahui, satu persatu amalan kita dan segala yang kita lakukan.
.
Saya tak suka nak kongsi cerita di media sosial, tapi mungkin malam ni, saya buat untuk kebaikan saya dan keluarga saya. .
.
Dulu orang mengherdik saya, mencaci hina saya, tanpa usul periksa. Saya tidak boleh membuka mulut untuk membela diri saya dan keluarga. Orang tak tahu apa yang berlaku sebenarnya. Berapa kali saya melarikan diri dan menjauhkan diri daripada dia agar saya tidak bersama dengan dia.Saya tahu betapa bencinya keluarga dia kepada saya. Ditambah pula dengan 'HASUTAN' orang yang lama. 
Apapun, Takdir Allah kami bersama.
Masa telah berlalu; ianya tidak berkekalan diatas 'SEBAB2 TERTENTU' 
Saya yakin, anda boleh fikir sendiri apakah sebabnya..
.
Saya cuma berharap; ada yang dapat memberikan kesedaran kepada mereka; bahawa bukan saya; bukan saya yang tergila2 ; bukan saya; tetapi DIA. Semuanya berBUKTI

Selepas tidak bersama; 
Kalau nak dihitung, dah dekat beribu missed calls di masa2 yang weird; beribu messages, beribu voice notes yang telah saya rakam;
saya akan gunakan demi membela diri saya; demi MARUAH saya.
Belajar menghormati privasi saya
.
.
Please Get well soon, to u and family; 
Akan ku buka satu demi satu.
Biar semua orang tau...kisah sebenar.
Demi membela diri. .
Silakan lah berikan ni kepada pihak mereka. .
Agar mereka sedar siapa yang GILA

#akudahmoveonkaucariPASAL #semogaINSAF #semogakeluargakausedarKAUGILA #akankubukasatupersatu
#biladahgelabahkauSAMANsanasini #akuadabukti
#akubaikkaupijakkepala
#kaumasihlagigila
#dramaseribuepisod

Last month. 
Kau tunggulah seribu tahun lagi 👏 .
Bila kita tak layan. Dia kata kita 'aniayai' dia, tak ke gila namanya tu? .
.
Malam ni, esok dan hari seterusnya, sikit demi sikit akan ku kupas ya... alhamdulillah; semua bukti kusimpan. Nasib aku pernah belajar law dulu. Walaupun tak sempat habis.😊
Remember this girls, ALWAYS keep your 'receipts' ⬅️
Receipts aku yang 10 tahun lalu pun masih aku simpan. .
#makciksilabaca
#akubaikkaucaripasal

 


Dengar Sinar fm menerusi dengar.sinar.fm
 

 

Filled Under :

Menarik

  • {{related.category}}

    {{related.name}}

     {{related.DocumentPublishFrom | date:"dd MMMM yyyy h:mma"}}